Toplu taşımada sakız çiğnemek yasaklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Toplu taşımada ağız açarak sakız çiğneyerek, balon patlatarak, şapırdatarak sakız çiğneyen insanlar yolcuların sinirini bozmaktadır. Bu düşüncesiz ve saygısız davranıştan rahatsız olmayan insanlar olduğu gibi rahatsız olan birçok kişi bulunmaktadır. Ceza gerektirecek bir yapılanma istemiyoruz fakat görgü ve saygı içersinde tüm insanlardan bu konuda dikkatli, anlayışlı ve düşünceli olmalarını bekliyoruz. Yaşlılara yer vermek gibi bir anlayış içerisinde sakız çiğnememenin de toplu taşıma adabı içinde değerlendirilmesini, bu anlayışın yayılmasını ve gerekirse uyarı tabelalarının koyulmasını istiyoruz.

Amacımız bu isteğimizi yaygınlaştırmak. Yasakçı bir zihniyet değil, düşünceli bir toplum istiyoruz.

Bugün Mizofonililer Birliği imzanı bekliyor!

Mizofonililer Birliği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «beyazmasa@ibb.org.tr: Toplu taşımada sakız çiğnemek yasaklansın». Mizofonililer Birliği ve imza atan diğer 35 kişiye katıl.