Kampanya Kapatıldı

Rasim Ozan Kütahyalı Boşnak Toplumundan Özür Dilemeli!

Bu kampanya 4.770 destekçiye ulaştı

ORTAK KAMU OYU DUYURUSUDUR!

RASİM OZAN KÜTAHYALI'YI KINIYORUZ!

Hemen hemen yaptığı her konuşmada birilerine hakaret etmeyi ve aşağılamayı alışkın haline getirmiş ve tek mahareti bu olan, sözüm ona ne idüğü belirsiz, sözde gazateci olan adına Rasim Ozan Kütahyalı denen kişi, 19.11.2017 günü Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında, kendisine yapılan şakayı "Kusuturmalı Boşnak S * olarak nitelendirmiştir.

Kütahyalı'nın sarf ettiği bu sözler, kelimenin tam anlamıyla, belden aşağı, terbiyesizce, dini ve milli geleneklerimize uymayan sözcükler olmasının yanında, aynı zamanda ırkçı, aşağılayıcı, küçümseyici, tahrik edici, nefret ve hakaret içerikli sözlerdir.

Bu sözleri sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı başta olmak üzere; ona TV kanalında bu imkânı veren Beyaz TV Genel yayın Yönetmenini ve kanal sorumlularını. Beyaz Futbol Programını yapan ve sunan tüm ekibi KINIYOR bu iğrenç sözleri sarf eden Rasim Ozan Kütahyalı hakkında Adli makamlara başvuru yapacağımızı ve bu sürecin takipçisi olacağımızı Beyan ederiz.

Bugün Bursa Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği imzanı bekliyor!

Bursa Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beyaz TV - : Rasim Ozan Kütahyalı Boşnak Toplumundan Özür Dilemeli!». Bursa Bosna Sancak Kültür ve Dayanışma Derneği ve imza atan diğer 4.769 kişiye katıl.