Akbil Cihazlarında Yapılan Ayrımcılık

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Onlarca yıldır akbil kullanıyoruz. otobüse, tramvaya, metroya, metrobüse, vapura vs. bir çok toplu taşıma aracı kullanıyoruz ve bu araçları kullanmamız için de araçların girişinde veya gişelerde akbil adı altındaki elektronik kartımızı cihazlara okutuyoruz. Bu kartların bir çok çeşidi mevcut. İndirimli kart, engelli kart, tam kart vs. İett 'nin kart sistemi sorunsuz ve güzel bir şekilde çalışıyor. Yalnız şöyle bir sorun var; akbil cihazlarının ekranında tam kart basan insanlara "iyi yolculuklar" dilenirken indirimli kart basanlara "kartınızı gösterin!" diye bir uyarı yer alıyor. İndirimli kart basanlara iyi yolculuklar dilenmiyor.

İett 'den ve beyaz masa 'dan ricamız şudur ki indirimli kart kullanıcıları olarak bizlere de iyi yolculuklar dilensin. Kartımızı birisi sorduğunda zaten gösteriyoruz ki bu yaşıma kadar kimse kartımı sormadı. Gişe de bizi kartlara bakan bir görevli beklemiyor o halde bu uyarıya ne gerek var?

Lütfen kampanyamıza destek olun.

Bugün Ayhan imzanı bekliyor!

Ayhan Lynx bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beyaz Masa: Akbil Cihazlarında Yapılan Ayrımcılık». Ayhan ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.