Başarı

Beyazıt Ford-Otosan İlkokulu'na başka okul gelmesin

Bu kampanya 248 destekçi ile değişim yarattı!

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü

Fatih İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne;

Kurumunuza bağlı Beyazıt Ford Otosan İlkokulu’nda çocuğum okumaktadır. Mimar Sinan İlköğretim Okulu’nun yıkılacağını, bünyesindeki öğrencileri ve yeni kayıt öğrencileri ile birlikte çocuğumun okuduğu Beyazıt Ford Otosan İlkokulu’na kalıcı olarak geleceğini öğrenmiş bulunmaktayım.

Bilindiği üzere okulumuzun fiziki yapısı küçük ve sınıflarımızın öğrenci sayısı da gelebileceği son noktadadır. Başka bir okulun bünyemize katılması yoğunluğu arttıracaktır. Sınıf içerinde çocuklarımızın almasını istediğimiz kaliteli eğitim ve öğretim seviyesini alamayacaklarını düşünmekteyim. Bu durum okul fiziki yapısı uygun olmadığı için de büyük kargaşalığa neden olacak ve çocuklarımız olumsuz etkilenecektir. Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencilerinin potansiyelini kaldıracak başka bir okula naklinin yapılmasını rica ediyorum.

Tarafınızca vermekte olduğunuz kararı beyan ettiğim nedenlerden dolayı tekrar gözden geçirerek çocuklarımızın mevcut eğitim-öğretim sistemini bozmadan gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim.

Bugün Ülkü imzanı bekliyor!

Ülkü aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beyazıt Ford-Otosan İlkokulu'na başka okul gelmesin». Ülkü ve imza atan diğer 247 kişiye katıl.