Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 398 destekçiye ulaştı

Değerli halkımız;

Bizler yıllarca Real Marketler Zinciri A.Ş.' de çalışan işçileriz.  Hileli iflas yolu ile Türkiye genelinde 1700 işçinin hakları gasp edilerek hiçbir hakkımız ödenmeden çıkışlarımız verilmiştir.

1998 yılında Alman Metro AG'nin bir işletmesi olarak Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Real Hipermarketler Zinciri A.Ş. 2014 Haziran ayında biz işçilerin haberi olmadan Beğendik Grubuna satılmıştır.

Beğendik Grubu ise kısa zamanda Real Marketin içini boşaltarak hileli bir şekilde iflasa sürüklemiştir.

İş Kanunu'na göre bizlerin tüm haklarından hem Beğendik Grubu hem de Metro AG sorumludur.

Bizlerden yıllarca aidat alan, 2006'dan beri örgütlü olduğumuz, adımıza sözleşmeler yapan sendikamız olduğunu düşündüğümüz Türk-İş'e bağlı Tez-Koop-İş Sendikası yanımızda yoktur. Bugüne kadar tek bir eylemimize katılmamış, bizlerin yapmış olduğu eylemleri engellemeye, mücadelemizi bölmeye çalışmaktadır. Yaşadığımız hak gaspına karşı mücadelemizi  Nakliyat - İş Sendikası'nın sahiplenmesi ile sürdürmekteyiz.

Gasp edilen haklarımız için ''HİLELİ İFLASI YUTMUYORUZ!'' METRO, MEDİA MARKT ve BEĞENDİK'TEN HAKLARIMIZI ALANA KADAR MÜCADELEMİZ SÜRECEK.

Tüm halkımızı yürüttüğümüz bu Hak arama mücadelesinde, mücadelemize destek vermeye çağırıyoruz.

Metro ve Beğendik'e Metro'nun işletmesi olan Media Markt'a gitme, zulme ortak olma.

Real Market İşçileri

Bugün Hakan imzanı bekliyor!

Hakan Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ben hakları gasp edilen Real Market İşçilerinin haklı mücadelesini destekliyorum.». Hakan ve imza atan diğer 397 kişiye katıl.