Epilepsiye yaşam ver

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

18 senedir epilepsiyle mücadele eden bir kardeşimiz var ve adı Mehmet. Turkiyede 18 senedir bu hastalıktan kurtulmak için mücadele veriyor ve Türkiye'de yeterli ekipman ve doktor bulunamadığından 18 senedir Türkiye sınırları içinde verilen mücadelenin sonuna gelmiş bulunmaktayız. #SonUmut olarak Almanya'daki Bonn hastanesinde bir tedavi olduğunu öğrendik; Mehmet'in beynine 300 elektrot takılması gerek fakat bu elektrotlarin biri yaklaşık olarak 42 bin lira.. Bu durumu yakından bilen insanlar olarak hem Mehmet'e hem de mehmet gibilere umut olmak ve bu hastalıkla mücadele etmek farkındalık yaratmak bilmeyenleri bilgilendirmek istiyoruz, daha sonrasında da onlara umut olmamız için de size ihtiyacımız var. UNUTMA SEN YOKSAN BIR KİŞİ EKSİĞİZ

Bugün Gizem imzanı bekliyor!

Gizem KIRMACIOĞLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Belirli bir kimse yok tüm halkı yardıma davet ediyorum : Epilepsiye yaşam ver». Gizem ve imza atan diğer 354 kişiye katıl.