Parklara güvenlik görevlisi atansın ve kamera konulsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Son yıllarda ülkemizde pek çocuk kayboldu, kaçırıldı, istismara uğradı... Çocukların çok fazla vakit geçirdiği ve güvenle oyun oynayabilecekleri nadir adreslerden olan parklar pedofilik bireylerin, organ mafyalarının ve diğer kötü niyetli insanların hedefi haline geldi. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sosyal ve fiziksel gelişimlerini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmesi için parklara, ailelerin çocuklarını parklara güvenle gönderebilmesi için ise parkların güvenlik görevlileri ve güvenlik kameralarına ihtiyacı var. Evinin önündeki parka oynamaya giden küçük Ceylin'in başına gelenler bu durumun artık ne kadar ciddi bir boyuta geldiğinin ve bir an önce önlemler alınmasının gerekliliğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Geleceğimiz olan çocukların güvenliği için lütfen kampanyaya oy verin.

Bugün buse imzanı bekliyor!

buse kuzey bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Belediyeler : Parklara güvenlik görevlisi atansın ve kamera konulsun». buse ve imza atan diğer 640 kişiye katıl.