Kampanya Kapatıldı

Hastanelerde ücretsiz otopark hizmeti olsun.

Bu kampanya 37 destekçiye ulaştı

Allah düşürmesin, eksikliğini de göstermesin dediğimiz hastanelere günde binlerce insan sağlık bulmak için gitmekte (Kız bulmak için gidenler konumuzun dışındadır) Çevre illerden bile hastaların geldiği hastanelerin etrafı çakal sürüsü diye tabir edilebilecek değnekçilerle ve tescilli otopark soyguncuları ile dolu. Bursa Şevket Yılmaz hastanesinin kapalı otoparkı'nda yer bulmak neredeyse imkânsız. Yol kenarları da belediye tarafından fahiş fiyatla otopark haline getirilmiş. Ali Osman Sönmez Onkoloji hastanesine aracınızla gittiğinizde ücretli otoparkta bile yer bulursanız şanslısınız. Düşenin dostu olmaz misali kimseye eyvallah edilmiyor. Bu konuda yerel yönetimlerin hastane etrafında ücretsiz otoparklar yapmasını ve toplumun bu kanayan yarasına çare olmasını istiyoruz.

Bugün ismail imzanı bekliyor!

ismail çetin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Belediyeler: Hastanelerde ücretsiz otopark hizmeti olsun.». ismail ve imza atan diğer 36 kişiye katıl.