ÇOCUK OYUN PARKLARI EVCİL HAYVAN TUVALETİ DEĞİLDİR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

TABİKİ EVCİL HAYVAN BESLEMEK GÜZEL BİR ŞEY VE HAYVANSEVER OLMAK HATTA SOKAK HAYVANLARINA DA YARDIM ETMEK DAHA GÜZEL BİR ŞEY HEM EVCİL HAYVAN BESLEYİP HEM SOKAK HAYVANLARINA BAKMAK İSE MUHTEŞEM BİR ŞEY. LAKİN ELİNDE TASMASINI TUTTUĞU HAYNANININ TUVALETİNİ HERKESİN YÜZÜNE AVAL AVAL BAKARAK ÇOCUKLARIMIZIN OYUNLAR OYNADIĞI HOPLAYIP ZIPLAYIP YUVARLANDIĞI ÇİMLERE YAPTIRIP BİRDE HAYVANININ SİDİĞİNİ,BOKUNU (AFFINIZA SIĞINARAK BU ŞEKİLDE YAZDIM) ARKASINA BAKMADAN O PARKLARA ,OYUN SAHALARINA BIRAKAN KİŞİLER HAKKINDA BİR CEZAİ İŞLEM YAPILMASINI İSTİYORUM. ÇÜNKÜ O YAVRUCAKLAR O HAYVAN DIŞKILARIYLA OYNAYABİLİR HATTA BİLMEDEN AZINA ALABİLİR. HAYVANININ DIŞKISINI TOPLAMAKTAN UTANAN O İNSAN MÜSVETTELERİ BIRAKIP GİTMEKTEN UTANMIYOR MALESEF.

BU KONUDA KAMUOYUNDA FARKINDALIK OLUŞTURALIM MI ?

NE DERSİNİZ ?

Bugün Cemil Burak imzanı bekliyor!

Cemil Burak Doğru bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BELEDİYELER: ÇOCUK OYUN PARKLARI EVCİL HAYVAN TUVALETİ DEĞİLDİR!». Cemil Burak ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.