Belediye ihtişamlı binalar yapacağına büyük ve herkesin yararlanabileceği kütüphane yapsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve tarafına Dr. Tchaikovsky bu kampanyayı başlattı

Kütüphaneler sayısı azınlıkta varsa bile çok küçük veya herkese yakın değil. Tam olarak faydalı olmuyor bu olay. Zeytinburnu/Merkezefendi veya Seyitnizam'da bulunan ve Zeytinburnu Belediye Başkanının gerçekleştirdiği projeler gerçekten her şey düşünülerek yapılmış kütüphaneler tek eksik tuvaletin dışarda olması onun dışında her şey harika ve bu tarz kütüphanelerin çoğalması her öğrenci birey için muhteşem bir fırsat. Kütüphane içindeki hizmetlerden bahsedecek olursak ; öğlen akşam hiç geceye kalmadım ama muhtemelen gece de çorba servisi var seyitnizam da her katta su bidonu bedavaya şişenizi doldurabilirsiniz, merkezefendi de mutfakta bulunuyor aynı olay. Çay ve kahve çeşitleri ile birlikte WiFi hizmeti var bedavaya ve çıkışlarını süreli olmakta eğer dışarda çok oyalanırsanız süreniz aşılırsa atılıyorsunuz bu güzel çünkü disiplin sağlıyor. Bazen kaytarmak istersek eğer atıyor bizi. Mezun tayfa için çok daha faydalı eğer dershaneye gidemeyen kişi iseniz. Bu hizmetler bazı arkadaşlarıma çok uzak herkes gelemiyor. Kendi evlerinde çalışmak çoğu insan için gerçekten zor eğer kızsanız her işi size atmaları cabası. Neyse fazla uzatmadan bu tarz kütüphanelerin her belediyenin yapmasını isterim. En azından 200 kişilik olmalı 20-30 kişilik değil... Okuduğunuz için teşekkür ederim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.