Hastalık Kampanyası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Belediye Başkanı Cumhurbaşkanı Sağlık Bakanlığı Valilik ve tarafına Merve Mısırlı bu kampanyayı başlattı
2 kardeş biyolojik ailemiz tarafından küçükken başka ailelere evlatlik olarak verildik şuan 2 mizde koruyucu aileler ile birlikteyiz birbirimizi 1 buçuk sene önce Esra Erolda programında bulduk küçük kardeşim 5 yıldır Osler Weber Rendu Sendrumu + Behcet adı başlıklı hastalık ile savaşıyor. Genetik bir hastalık ağızdan burundan kulaktan gözden kan geliyor sürekli kan takviyesi yapıyor bütün organlardaki kılcal damarlar çatlıyor ve organları maf ediyor behçet hastalığı bu hastalıkla birleştiğinde ise kan bihtilasiyor ve basta beyin kalp ve akcigerler olmak üzere bütün organlara pıhtı atıyor doktorlar türkiye genelinde bir tedavisi olmadığını söylüyor. Bende kardeşimle tanıştığımda bu hastalık genetik olduğu için kan testiyle başlayarak bende bu hastalık olup olmadığını araştırdım ve bende bu hastalığı taşıdığımı öğrendim. Aslen ben Konya kardeşim Gaziantep de yaşıyorlar sadece Ankarada bir şekilde tedavi oluyor başka şehirlerde bu hastalığı bilmiyor ve birşey yapmıyorlar doktorlar tedavinin 5 6 yıl süreceğini ve Ankaradan ev tutmamızı söylediler ve ev tuttuk evin bütün eşyalarını hayır sever insanlar döşediler evin maddi imkanlarını karşılayamaz hale geldik. Aynı zamanda eczaneden çıkan katkı payları maddi olarak bizi çok yoruyor. Biz artık bu hastalığın bitmesini ve evlerimize dönmeyi istiyoruz duyarlı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Belediye Başkanımız maddi bir yardımda bulunabilir cumhurbaşkanı konuyla ilgilenebilir sağlık bakanlığı ilaç kartı paylarını kaldırabilir

Bu kampanyayı başlattım, çünkü…
0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.