BELCİKA, ALMANYA VE HOLLANDA'DA EVET OYU KULLANANLARIN CIFTE VATANDASLIGI KALDIRILSIN.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Ulkemizde yasanan referandum oylamasında, ozellikle Almanya, Hollanda ve Belcika'da yasayan Turklerin, medeniyetin ve demokrasinin her turlu hakkını kullanarak insani standartlarda yasamasına ragmen, guzel ulkemizin tek bir kisiye tabi olarak idare edilmesi maksadıyla evet oyu vermek kaydiyla, Cumhuriyetimize ve cocuklarımızın gelecegine bilincli yada bilincsiz olarak cok buyuk zarar gelmesine zemin hazırlayan baskanlık sistemine desteklerinin samimi oldugu kanaati cikmaktadir. Bu sebepten bu ulkelerde yasayan vatandaslarin, kararlarinin ne kadar arkasında durduklarını gostermeleri icin, akibetini degistirdikleri ulkemizde bunu birebir tecrube etmelerine fırsat saglaması maksadıyla, ilgi ulkelerin bakanlıklarından, bu vatandasların cifte vatandaslıgını iptal ederek onlara destek olmalarını talep ediyorum.

Bugün Nilüfer imzanı bekliyor!

Nilüfer Tömbek bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BELCİKA, ALMANYA VE HOLLANDA'DA EVET OYU KULLANANLARIN CIFTE VATANDASLIGI KALDIRILSIN». Nilüfer ve imza atan diğer 115 kişiye katıl.