Trafik katilleri sizin de canınızı yakmadan adalet yerini bulsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Aile dostumuzun yeğeni 19 yaşındaki Begüm Kartal 21.07.2019 tarihinde beklediği otobüs durağına çarpan bir araç nedeniyle vefat etti. Arabayı kullanan sürücü normal düzeyin 3 katı fazlası alkollü ve aşırı hızlı olduğu tespit edildi. Şimdi soruyorum bu bir sürücü mü yoksa trafik katili mi?

Ailesi ve sevenleri olarak biz bu duruma itiraz ediyoruz. #BegümİçinAdalet adı altında kampanya başlatıyoruz. Begüm’ün 4 Kasım Pazartesi günü saat 10:00 da Ağır Ceza Mahkemesi’nde davası görülecektir. Mahkeme gününe kadar #BegümİçinAdalet etiketiyle sosyal medyadan destek olmanızı istiyorum. Lütfen sesimize ses, bize güç olun.

Sesimizi çıkarmadığımız, gözümüzü yumduğumuz, bakar kör olduğumuz her olaya bizde bir suç ortağı sayılırız. Bu yüzden SUSMAYALIM! Yüksek hız ve aşırı alkol hiçbir insanın hayatından daha kıymetli değil! Trafik katilleri hak ettiği cezayı alsın, başkalarınında canı yanmasın, Begüm gibi başka canlarda yitip gitmesin. Lütfen bize destek olun! Şimdi lütfen imzala ve herkesle paylaş.