Bir öğretmene umut olmak

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Hep gülen yüzüyle gördük onu, içindekileri bilemedik.  Hocam karnımız aç dedik, hiç tereddütsüz karnımızı doyurdu, hocam eve gideceğim yol param yok dedik, çıkarda cebinde ne varsa hemen verdi. Annemizden, babamızdan çok koştu peşimizden, yeri geldi bağırdı çağırdı, yeri geldi sarıldı. Ağlayan birisini görse dayanamaz koşardı. Bütün dertlerimize ortak oldu Eser Hocamız. Gecelere kadar bizim için çalıştı, evde çocuğum var demedi hep ilk bizlerdik onun için. Sadece biz öğrenciler mi, herkes için koşturdu çabaladı, nerde gariban muhtaç varsa elinden ne geliyorsa yaptı. Haksızlıklar karşısında her zaman mücadele etti. Hiç kimseyi yalnız bırakmadı. Herkese yardım elini uzattı. Şimdi sıra bize gelmedi mi. Eser Hocamıza, babamıza, annemize, abimize yardım etme sırası. Maddi olarak çok zor durumda. Eminim bu yazının ulaştığı, ulaşacağı herkese maddi, manevi yardımı dokunmuştur. Ailesine, yuvasını kurtarmak için, tekrar eski günlerine dönmesi için hepimiz biraz maddi destek olsak. Paylaşımlarından görmüşsünüzdür bir kişinin ailesi dağılmasın diye yaptığı bir iyilikten sonra maddi olarak çok zor duruma düşmüş babamız. Biz öğrenciler olarak en az 50 TL Eser Hocanın hesabına göndersek, düşünün ki yarın öğretmenler günü, düşünün ki yarın babalar günü, ona vereceğimiz en büyük hediye en büyük sürpriz. Ona olan vefa borcumuzu ödemenin en güzel yolu ona hayatını, ailesini, çocuğunu geri vermek olmaz mıydı? Dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım. Umarım yardımcı olabiliriz. Bu yazımı olabildiğince çok kişiye ulaştırabilirsek Eser hocamızı da bu durumdan kurtarmış oluruz. Siz yardım etmeyi düşünmüyorsanız bile bu mesajı yardım edebilecek birisine gönderirseniz, küçük de olsa bir yardımınız olur. En az 50 TL’nin biz öğrenciler için bile çok değilken çalışanlar için çok olacağını düşünmüyorum. Ne kadar çok kişiye ulaşabilirsek o kadar çabuk kurtarabiliriz Eser Hocamızı. Yardım istediğimde bana para gönderdiği hesap numarasını da veriyorum sizlere.

Ziraat Bankası Gördes Şubesi 0197-47432880-5007

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bedo_baskan29@hotmail.com: Bir öğretmene umut olmak». N ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.