0 kişi imzaladı. Hedefimiz 10.000.

Seçim vaadi olarak her dönemde dillendirilen Bedelli Askerlik sözde kalmamalı, yasalaşmalı ve profesyonel ordunun temelini oluşturmalıdır.

Yurt dışında çalışmakta veya çalışıyor gibi kendini gösterip ülkemize 1.000 Euro gibi düşük rakamlarla bedelli askerlik yapan vatandaşlarımız. Artık bu askerlik meselesi yüzünden aramızda yurt dışında bu olası bedelli ücretine kıyasla iş sahibi olup; yurt dışı bedellisinden yararlanmanın peşinde koşanlar var. Pek haksız da sayılmazlar. Bedelli askerlik için tepki gösteren insanlar, neden ülkemiz içinde böyle mağdurlar dururken yurt dışına gitmiş vatandaşlarımıza hiç bir şey demiyorlar? Madem kanunlarımızda böyle bir madde var, tepki veren kesim bunu her yönden değerlendirmelidir.

Bugün Ata imzanı bekliyor!

Ata Benli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bedelli Askerlik Sözde & Seçim Vaadinde Kalmamalı Tüm Vatandaşlara Adil Olarak Çıkarılmalı». Ata ve imza atan diğer 8.313 kişiye katıl.