Bedelli Askerlik 25 Yaşa Düşürülsün Verilen Vaatler Sözler Tutulsun!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bedelli askerlik yaşı her dönem gündeme gelen bir konu. Bu konu ben ve diğer yaşı 25 ve üzeri olan gençlerin ortak sorunu. Bunu sorun haline getirmemizin sebebi vatan borcundan kaçmak veya askerlik korkusu ve bunun gibi sebepler değil. Bedelli askerlik istememizin sebebi 25 yaşına gelmiş bir gencin hayata atılmış işini kurmuş veya kurumsal bir çalışma ortamında kariyer yapmış olması , evlilik düşünen için gelecek kaygısı evlendikten sonra askere gitme durumunun söz konusu olması. Bunun gibi bir sebepten ötürü bedelli askerliğin 25 yaşa düşürülmesini talep ediyoruz. Her dönem bedelli askerliğin 25 yaşa düşürüleceği iddiası atılıyor ve vaatler veriliyor. Ancak şuana kadar kimse bu sözünün arkasında kalmadı. Yetkili kişilerden artık verdikleri sözleri vaatleri yerine getirmelerini bekliyoruz. Bunun için tabi benim gibi bu sorunu yaşayanların bu kampanyayı yayması gerekiyor. Herkes üzerine düşeni yaparsa bu sorunu çözmüş oluruz.

Bugün Cemal imzanı bekliyor!

Cemal Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bedelli Askerlik 25 Yaşa Düşürülsün Verilen Vaatler Sözler Tutulsun!!!». Cemal ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.