BEDAŞ Altyapı Problemlerini Çözsün

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba,

BEDAŞ'ın tam olarak çözemediği problemler nedeniyle sürekli elektrik kesintisi yaşıyor ve ne bir bilgilendirme mesajı alıyor ne de aradığımızda gerçekten ne olduğunu bize anlatabilecek bir muhattap bulabiliyoruz. 'Alçak gerilim hattı arızası' ya da 'kablo yandı' cevaplarını sürekli tekrarlayan çağrı merkezi çalışanları, şikayetinizle ilgili 'kayıt oluşturuyor' ve size kesinlikle herhangi bir geri dönüş yapılmıyor. 20 gün önce taşındığım Beşiktaş ilçesinde şimdiye kadar 6 kere elektrik kesintisi yaşandı ve bunların ilki yanlış yeri kazmaları ve kazdıkları yerden çıkan su nedeniyle herhangi bir çalışma yapamamaları nedeniyle bir gün daha uzadı.

BEDAŞ'tan başka bir enerji sağlayıcıyla çalışmamız mümkün değil. Bizden alınan vergiler ve onca ekstra ücretle gerekli altyapı bakımının yapılarak problemlerin uzun vadeli çözülmesi ve bir arıza durumunda SMS ile bilgilendirme sisteminin hayata geçirilmesini istiyoruz.

Bugün Yazın imzanı bekliyor!

Yazın Kaçan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BEDAŞ: BEDAŞ Altyapı Problemlerini Çözsün». Yazın ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.