Bebekler ve çocuklar dilendirilmesin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba,

Hepimizin hemen hergün sıkça karşılaştığı rahatsız edici durumlardan biri, olan biten herşeyden habersiz bebeklerin ve çocukların kendi istekleri dışında, yakınları yada ebeveynleri tarafından dilendirilmesidir. Bu çocukların dilenmeye değil; oyun oynamaya, sevgi ve şevkat görmeye, sağlıklı beslenmeye, eğitim görmeye ve sağlıklı koşullarda dinlenmeye ihtiyaçlari var. Sıkça karşılaştığım durumlardan biri de dilendirilen bebeklerin (1-3 yaş ) sürekli olarak uyutulmasi. Bu bebeklerin ve çocuklarin güneşin altında, yol kenarında, tozun, dumanın bolca bulunduğu ortamlarda uyutulması çok sağlıksız. Ayrıca, sağlıklı bebekler belirli aralıklarla uyur, bu çocuklar gibi tüm gün uyumaz. Çocuklara ve bebeklere yapılan bu haksızlıklara son verilmelidir. Bu çocuklar devlet tarafından koruma altına alınmalı ve topluma kazandırılmalıdır.

Bugün Duygu imzanı bekliyor!

Duygu Bayir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bebekler ve çocuklar dilendirilmesin.». Duygu ve imza atan diğer 19 kişiye katıl.