Beşiktaş Pazarı Pazar Gününe Alınsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Beşiktaş Belediyesi ve tarafına Mutlu Cagliyan bu kampanyayı başlattı

İstanbul'un merkezindeki bu pazar, trafik sorununun da göbeğinde. Cumartesi günleri pazarın önüne park ettikleri sebze kamyonları yolu daraltıyor. Üzerine; alışverişe gelenlerin bir sıra park etmeleri eklenince Fulya'dan Şair Nedim Caddesi'ne girmek imkansıza yakın. Bu nedenle taksiler Cumartesi günleri oraya gitmek istemiyorlar. Alışveriş yapanlar taksi bulamıyor. Eğer bir de o gün futbol maçı var ise trafik iyice düğümleniyor. Beşiktaş trafiğinin düğümlenmesi Taksim'i, Kabataş'ı ve Barbaros bulvarı köprü trafiğini de etkiliyor.

Şimdi soruyorum; "Bu çile niye? Beşiktaş Belediyesi bu sorunu görmüyor mu? Bu pazarı bir ertesi gün olan Pazar'a neden almıyorlar?"

Eğer bu pazar Pazar gününe alınır ise, birincisi: herkes daha rahat taksi bulacak. Taksi esnafının ölü olan Pazar günü canlanacak.

İkincisi; insanlar rahat trafikte aileleri ile pazara gelebilecekler.

Üçüncüsü ve en önemlisi: Sadece Beşiktaş'ın değil bütün İstanbul merkezin Cumartesi trafiği rahatlayacak.

Beşiktaş ve ilgili olan belediye Şişli Belediyesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'ni kamu yararına göreve davet ediyorum.

Saygılarımla

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.