0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Adalarda yaşayıp, İstnabul’da çalışan vatandaşlarımız için, özellikle Kabataş iskelesinin kapatılmasından sonra Beşiktaş iskelesi seferleri hayati önem taşımaktadır. İşe gidiş ve çıkış saatleri göz önüne alındığında Eminönü iskelesine saat 23:00 da olan son seferden önceki 19:40 seferine yetişmek İstanbul trafiğinde imkansızdır, bırakın 18:40’ı! Aynı şekilde sabah 07:05 ile 09:30 arasında Eminönü’ye başka sefer olmadığı gibi, olsa da insanların sabah trafiğinde örneğin Mecidiyeköy’e gitmesi gerekiyorsa imkansızdır. İmkanlı olan da insani değil bu durumda.

İBB’nin kurduğu ve birincil görevi kamuya hizmet olan Şehir Hatları’nın, adalarda bir kişi bile yaşasa ona hizmet etmek ZORUNDA olduğu bilinciyle seferleri kışın ortasında değiştirmek ve bzoulup, düzene oturmuş bir yapıyı tekrar bozmak yerine, seferleri olduğu gibi bırkamasını istiyoruz Adalılar olarak. İlla bir değişikli yapacaksa da bu bizim hayatımızı zorlaştıracak değil, tam tersine kış ortasında hayatımızı kolaylaştıracak bir değişiklik olsun!!!!

Bugün Rina imzanı bekliyor!

Rina Altaras bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beşiktaş-Ada seferleri devam etsin! Şehir Hatları kamu görevi bilinciyle işini yapsın!». Rina ve imza atan diğer 44 kişiye katıl.