Beşiktaş'a Sahip Çık !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Biz Beşiktaş'a sahip çıkan Beşiktaş sakinleri olarak, artık, Beşiktaş ilçesiyle özdeşleşmiş, Beşiktaş’ın sorunlarını bilen, Beşiktaş Belediyesi’nde sesimiz olacak, taleplerimiz doğrultusunda çalışacak bir başkan adayı istiyoruz.

Bizce,

Beşiktaş Belediye Başkanı, bütün Beşiktaş ilçesindeki herkese hizmet götürür, ayrımcılık, kayırma yapmaz, herkese eşit davranır.

Beşiktaş Belediye Başkanı, vatandaşına hesap vermekten kaçmaz, bilakis dürüstlükten ayrılmadığı için hesap vermekten onur duyar.

Beşiktaş Belediye Başkanı, etrafındakilere rant dağıtmaz. Beşiktaş’ın kaynaklarını Beşiktaş ilçesi için kullanır, yeşil alanları korur-geliştirir, çocuklarımıza yeşil mekanlar sunar, onları doğayla buluşturur.

Beşiktaş Belediye Başkanı, halkı rahatsız edenlere asla izin vermez. Mutlu, huzurlu insanların yaşadığı bir belediyecilik inşa eder.

Beşiktaş Belediye Başkanı, sadece insanlara değil, diğer canlılara da saygı gösterir, onları korur.

Beşiktaş Belediye Başkanı, rant uğruna park yeri olmayan apartmanlara, hukuksuz kaldırım işgalicilerine, vale tipi mafyalaşmalara, parkları mezbeleye çevirenlere izin vermez.

Beşiktaş Belediye Başkanı, Beşiktaş’ı dürüst, adaletli, şeffaf, hesap verebilir bir şekilde yönetir.

En önemlisi? Beşiktaş Belediye Başkanı, daha önceki icraat ve tecrübleriyle dürüstlüğün hizmet yapmaya engel olmadığını ispat etmiş olmalıdır.

Ve tabi ki, Beşiktaş Belediye Başkanı bir Atatürk ve Cumhuriyet sevdalası, laikliğe, demokrasiye kuvvetle bağlı olmalıdır.

Beşiktaş Belediye Başkanı, önceki tecrübe ve icraatlarıyla yolsuzluklara veya hukuksuzluklara karşı dik durmuş, kamu hizmetinde önemli başarılara imza atmış olmalıdır.

Beşiktaş Belediye Başkanı, geçmişindeki başarı hikayelerini yeni başarılarla daha üst seviylere taşımak isteyen, bu amaca inanan üst düzey bir ekip oluşturabilen, kurduğu bu ekibi etkin yönetme tecrübesine sahip, demokrat, laik, ilkeli, vatandaşın ihtiyaçlarını her daim en önde tutan, hukukun üstünlüğüne inanmış, örnek bir kişi olmalıdır.

Sen de bir Beşiktaş sakini olarak Beşiktaş’ı ve sorunlarını bilen, Atatürk ve Cumhuriyet sevdalası, dürüstlüğün çalışkanlığa engel olmadığını ispat etmiş bir belediye başkanı istiyorsan, bizi desteklemeni rica ederiz.

#beşiktaşasahipçık

Bugün Beşiktaş imzanı bekliyor!

Beşiktaş Sevdalısı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beşiktaş'a Sahip Çık! @herkesicinCHP @iyiparti». Beşiktaş ve imza atan diğer 1.490 kişiye katıl.