Beşiktaş’a ARKEOPARK YAPILSIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Yine HAKLI ÇIKTIK..!

Sizlerin dikkatine sunduğumuz METRO İSTASYON İNŞAATINDAKİ Kazılarda Neler Olduğu ve Takipçisi Olduğumuz çalışmalar meyvasını verdi.

Belediye'nin dahi kimsenin bilmediği konunun farkındaydık ve aylardır takipçisiydik. Birçok kurumla yaptığımız yazışmalar ve özellikle sosyal medyada kararlılıkla paylaştığımız postlara sizlerin verdiği destekle sonunda açıklama geldi.

6000 yıllık insanlık tarihinin kalıntılarına rastlandı.

Çalışmaların devam ettirilerek Beşiktaş'ın dünyaya daha fazla tanıtılması ve turizmin gelişmesine etken olması amacıyla kazıların devam ettiği alanın ARKEOPARK olarak kamu yararına açılmasını BEŞİKTAŞ HALKI olarak TALEP ediyoruz.

Kültürel miraslarımızın yarınlarımıza ve çocuklarımıza devredilmesi yurttaşlık görevimizdir.Bizler modern yaşamın getirdiği Metro vs. gibi çalışmalara karşı değiliz.Ancak gerekirse metro istasyon girişini başka bir tarafa alarak kazı alanı bölgesinin ARKEOPARK olarak Beşiktaş'a kazandırılması gerekmektedir. Halen devam kazılarda alt katmanlarda daha önceki tarihe dair bulguların bulunacağı neredeyse kesindir.

Eğer böyle bir hazineye sahipsek neden değerlendirilmesin? ve İnsanlığın, Beşiktaş'ın hizmetine sunulmasın?

SEN DE BEŞİKTAŞ'a DESTEK OL!

Her Mecrada Takipçisiyiz..!

"Beşiktaş Beşiktaşlı'larındır"

Beşiktaş Kent Derneği Başkanı

SERDAR ASLAN

Bugün Beşiktaş Kent Derneği imzanı bekliyor!

Beşiktaş Kent Derneği Beşiktaş Kent Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Beşiktaş’a ARKEOPARK YAPILSIN!». Beşiktaş Kent Derneği ve imza atan diğer 772 kişiye katıl.