Bayraklı Belediye'si zamanında müdehale ile bu yavru kediyi kurtarabilirdi

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

20-25 dk oldu gelen olmadı tekrar aradım tamam 17:30 kadar gelecekler dediler ama gelen olmadı. ve o kedi öldü başında annesi bekledi öylece, böyle vicdan yoksunu sorumsuz ve umursamaz insanları  biriminizde neden çalıştırıyorsunuz ??gelemiyoruz deseler alıp veterinere götüreceğim.Yalan söyleyip hayvanın ölümüne neden oldular kınıyorum bu insanları ve Allah'a havale ediyorum.LÜTFEN İLGİNENİN BAŞKA HAYVANLAR ÖLMESİN !!!

Bugün FATMA imzanı bekliyor!

FATMA IŞIK UZLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAYRAKLI BELEDİYESİ : Bayraklı Belediye'si zamanında müdehale ile bu yavru kediyi kurtarabilirdi». FATMA ve imza atan diğer 15 kişiye katıl.