İskanı alınamayan evlere bir çözüm bulalım lütfen çok mağdur durumdayız

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Mütahit binanın iskanını alamadığı için elektrik ve su aboneliği tüm binaya ortak fatura olarak çıkmaktadır ve bu da her ay bina sakinleri arasında tartışmaya neden oluyor son fatura yaklaşık 9 bin tl geldi bina sakinleri ben çok az kullandım diyor fatura tutarı aylardır bir türlü toplanmıyor sonra elektirik firması gelip elektiriği kesiyor günlerce elektiriksiz kaldığımı oluyor biri elektirikçi çağırıyor mühürü kırdırıyor yine diğer firma yetkilileri fatura kesmeye gelince yine saati mühürlüyorlar bu şekilde aylardır devam ediyor. Küçükçekmece belediyesini arıyoruz diyor iskan %95 tamamlandı durumunda ama 1 yıldır kalan %5 tamamlanmadı bir türlü mütahit diyor sürekli bir şeyler çıkarıyorlar

Bugün Osman imzanı bekliyor!

Osman Aktaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bayındırlık ve İskan Bakanlığı - TC ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI: İskanı alınamayan evlere bir çözüm bulalım lütfen çok mağdur durumdayız». Osman ve imza atan diğer 49 kişiye katıl.