Eskişehir Hayvanat Bahçesindeki Elektrikli Telleri Değiştirin !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Eskişehir'de 29 Nisan 2017 tarihinde açılan Sazova Parkındaki hayvanat bahçesinden dehşet verici görüntüler ortaya çıktı. Hayvanların etrafını çeviren çitlere elektrik verildiği ve Koati cinsi bir rakunun elektriğe kapılarak dakikalarca acı çektiği görülmektedir.  Hayvanat bahçeleri insanlara her ne kadar bir eğlence mekanı gibi gelse de hayvanların doğal ortamlarından alınıp sergilenmeleri son derece rahatsız edici bir konsepttir. Buna ek olarak elektrik ile çevrilmeleri neyin göstergesidir ? Bunu izleyen çocuklu bir aile görüntü ile konsepte uygun olarak eğlenmeli mi yoksa dehşete mi düşmelidir ? Lütfen sesimizi duyurmamıza yardım edin ve bu görüntünün benzerleri olmaması için kampanyayı imzalayın !

Bugün Gözde imzanı bekliyor!

Gözde Yazıcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «baskan@eskisehir-bld.gov.tr: Eskişehir Hayvanat Bahçesindeki Elektrikli Telleri Değiştirin !». Gözde ve imza atan diğer 23 kişiye katıl.