"#MosMaprekVloren"-Te mbrojme Brigjet e Vlores, perlat e Rivieres dhe bukurise natyrore.

"#MosMaprekVloren"-Te mbrojme Brigjet e Vlores, perlat e Rivieres dhe bukurise natyrore.

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Irva Stefa started this petition to Bashkise Vlore and

Bukurite natyrore te Rivieres Shqiptare me brigje te kristalta dhe plazhe me zall, rrezikohen te zhduken nga dora e njeriut me ndertime dhe betonizime.

Kerkoj te firmosim kete peticion per te ngritur rendesine qe keto bukuri natyrore dhe pasuri per vendin tone te mos preken nga ndertimet dhe projektet e ndryshme.

Behet fjale per brigjet natyrore te ujerave te ketyre deteve duke filluar nga Tuneli ne Vlore e deri ne Radhime ku renditen keto plazhe shkembore me ujera te kristalta qe nuk mund te preken nga dora e njeriut.

Ne mbrojtje te kesaj ju bej thirrje Bashkise Vlore te paraqese per publikun te detajuar projektin Lungomare 2 dhe Lungomare 3 te cilat thuhet se prekin keto zona nga Tuneli ne Uje te ftohte ne Vlore deri ne Radhime.

Ju ftoj te gjithe Shqiptareve qe e duan Shqiperine te firmosin kete peticion te cilin do tua dergoj te gjitha organeve shtetore te mesiperme!

Irva Stefa

 

0 have signed. Let’s get to 1,000!
At 1,000 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!