Të ndalojmë prishjen e plazhit të “Centralit” !

Të ndalojmë prishjen e plazhit të “Centralit” !

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!
Qytetari Shembullor started this petition to Bashkia Sarande

Qytetaret e Sarandes, te shqetesuar nga ngjarjet e fundit ne qytet, kerkojne transparence te plote te projektit te rinovimit dhe zgjerimit te Bulevardit. Kerkojme bashkebisedim dhe marrjen e mendimit te shoqerise civile. Me kete projekt te realizuar ne fshehtesi gjate gjithe kohes,po zhduket pa gjurme plazhi me i vjeter ne mes te shetitores te Sarandes, Plazhi i Centralit. 
Kerkojme nderhyrje te menjehershme, perpara se demi te behet i pakthyeshem dhe kjo pjese e historise se qytetit tone te zhduket!

0 have signed. Let’s get to 1,500!
At 1,500 signatures, this petition is more likely to get picked up by local news!