Petition Closed

Rregullimi i Ures se Bunes.

This petition had 7,933 supporters


Ura e Bunës është një momument kulturor i nivelit të dytë. Që vitin 1889 u mor iniciativa për ndërtimin e saj. Ajo ka rëndësi historike, kulturore dhe artistike, si dhe është një rrugë lidhëse për këmbësorët dhe biçikletat për të shkuar drejt Shirokës. Dita ditës, ajo po amortizohet nga marrja e pjesëvetëhekurtadheshitjapërskrap duke rrezikuar jetën e kalimtarëve dhe duke humbur vlerën historiketëqytetit. Nërhyrja e institucioneve përgjegjëse për ta rikonstruktuar mungon duke e lënë atë në mëshirë të fatit.Today: Klasa 12D is counting on you

Klasa 12D needs your help with “Bashkia qytetit Shkoder: Rregullimi i Ures se Bunes.”. Join Klasa 12D and 7,932 supporters today.