Petition Closed

Peticion për rehabilitimin e rrugës Mbrostar-Libofshë drejtuar Bashkisë Fier !

This petition had 26 supporters

Z.Armando Subashi

Përshëndetje, mirë ke kaluar?
Besoj jeni informuar për rrugën Libofshë - Fier si është bërë? Nuk e dini ??? Duket se jeni duke u marrë me zgjedhjet ? Ja po ja u them un, por mund ta thotë dhe secili nga banorët e zonës që atë rrugë e bënë përditë. Janë 9.5 km deri ne #Mbrostar e spaskenit 5 kamiona me asfalt dhe 10 të tillë per ta rehabilituar, për ti dhënë frymë një zone të tërë, që kur përshkojnë atë rrugë s'lenë politikanë pa mallkuar.
Duam t'ju informojmë qe me iniciativën e djemve të të gjithë fshatrave te Libofshës do filloj të meret dhe nënshkruhet një peticion në çdo familje dhe mundësisht dhe on-line në portalin www.change.org për bojkot të procesit zgjedhor nëse nuk fillojnë dhe përparojnë punimet për projektimin dhe zbatimin në zonën tonë. Dhe duhet të dini që njerëzit këtej janë lodhur me indiferencën e gjithë këtyre viteve. Duhet ta merrni seriozisht dhe të na respektoni për rëndësinë njerëzore dhe taksative që ka zona jonë! Në të kundërt të jeni te sigurt që do i keni te gjithë njerëzit kundër, jo vetëm ata që do ta firmosin peticionin! Ky nuk është zëri im personal, por i gjithë djemve  të zonës  !

Today: Ervin is counting on you

Ervin Jano needs your help with “Bashkia Fier: Peticion për rehabilitimin e rrugës Mbrostar-Libofshë drejtuar Bashkisë Fier !”. Join Ervin and 25 supporters today.