Petition Closed

STOP betonizimit te Durresit antik

This petition had 1,610 supporters


Nese do te pershtatnim shprehjen e vjeter romake:"Te gjitha rruget te cojn ne Rome", per ne do te ishte:"Te gjitha rruget te cojn ne Durres" por qytetin tone antik e betonojn dite pas dite pa u fshehur, pa meshire dhe mbi te gjitha kunder cdo ligji ne fuqi! Eshte kjo pasoj e paevitueshme e heshtjes sone.

Eshte ky momenti te degjohemi,te protestojm,te zgjohemi,te mbrojm cka eshte e jona,cka eshte e historise,e kultures dhe e identitetit kombetare!Today: Ina is counting on you

Ina Kurti needs your help with “Bashkia Durres: STOP betonizimit te Durresit antik”. Join Ina and 1,609 supporters today.