Kampanya Kapatıldı

SITE YONETIM SECIMLERI DENETLENMELI ALDIKLARI YILLIK %60 FAIZ DUSURULMELIDIR.

Bu kampanya 14 destekçiye ulaştı

İhlas Marmara Evleri 1.nci kısım 700 dönüm üzerinde 134 villa 156 blok 2866 daireden oluşmaktadır. Bu sitede 17 yılı aşkın süredir ikamet etmekteyim. Site yönetimi asansör tadilatı altında aidatlar haricinde daire başı ortalama 2010 TL asansör bedeli tahakkuk ettirmiş ve bunu kat maliklerine ve blok yöneticilerine danışmadan kapalı kapılar arkasında istedikleri firmaya ihale etmişlerdir. Değişen sadece asansör kabinleri olup kalitesi malumdur.

Asansörler bu yılın Mart ayında bitmiştir. Böyle olduğu halde aidat ve asansör ödeme gecikmelerine yıllık % 60 faiz almaktalar. Kanunların arkasına sığınarak kat maliklerini mağdur etmektedirler. Devlet vatandaşını korumakla mükellef ise site yönetimi neden denetlenmez? Site yönetim seçimlerine neden müdahil olmaz? Site yönetimi günün ekonomik şartlarına göre nasıl yıllık % 60 faiz alabilir? Hükumet bir kanunla bu yüksek faizleri engelleyemez mi?

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Uysal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Basbakanlik Maliye bakanligi ihlas marmara evleri 1nci kisim yonetimi: SITE YONETIM SECIMLERI DENETLENMELI ALDIKLARI YILLIK %60 FAIZ DUSURULMELIDIR.». Ahmet ve imza atan diğer 13 kişiye katıl.