Kampanya Kapatıldı

Iyi nesil icin, anneler calişmasin ev hanimina maaş baglansin.

Bu kampanya 6 destekçiye ulaştı

Dünyaya gelen cocuk calismak zorunda olan annesinin sinirli vakitlerinden terbiye sefkat ilgiden mahrum birakilmadan. 6 aylik süt yetersiz iken gunumuz kosullarini bu hale cevirmek hem evlada hem anneye zulumdur. Bebeklik ve cocukluktan annesine doyamayan sinirli vakitlerde zaman geciren evlatlar, ebeveyniyle ilerde kopuk ilestisim sorunlari, zayif aile bağlari ve aile problemleriyle karsi karsiya kaliyor. Evlatlarin yeri kresler anasiniflari degil, kendi evi yuvasi olmali. Annesinin yani olmali. Devlet bakici kres parasi degil, calişan calişmayana esit yaklaşip her anneye maas baglamalidir. Babaanne anneanne degil öz annesiyle bütunleşmeli evlatlar. Bu hem annenin hem evladin en dogal olmasi gereken hakki. Evin kadini kazanc para gecim koşuşturma derdinde degil iyi evlat iyi nesil yetistirme derdinde olmali. Kadin hem çalişma hayati, hem anne, hem evi arasinda kaybolup gitmemeli. Devletimiz kadinlarin doldurdugu iş istihdamini erkeklere devredip, yeni neslin sihhatine, ailenin būtūnluģune geleceğine deger verip düzenine katki saglamalidir. Evlatlarin yani anneleri annelerin yani evlatlari yuvasi olmalidir.

Bugün REYHAN imzanı bekliyor!

REYHAN kllc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «basbakanlik.gov.tr: Iyi nesil icin, anneler calişmasin ev hanimina maaş baglansin.». REYHAN ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.