FETÖ/PDY HAKİMLERİN MAĞDURUYUM.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

2009 YILINDA ŞAHSIM VE MESLEĞİMLE ALAKALİ OLMAYAN BİR OLAY YUZUNDEN KONYA SEYDİSEHİR MAHKEMESİ TARAFİNDAN 3 yıl 1ay 15 gün ceza aldım.Bana bu cezayı veren Seydișehir Ağır ceza mahkemesi başkanı ve üyesi FETÖ/PDY üyeliğinden tutuklandılar ve HSYK kararı ile kesin olarak meslekten MEN edildiler.Bana bu cezayı veren Konya Seydișehir Ağır ceza mahkemesinin 12.12.2012 tarih ve 2012/101 esas nolu kararın iptalini istiyorum.Çünkü olayla benim hiç bir alakam yok.Fotocu hakimlerin kararların yok hükmünde sayılmasını istiyorum.24 yıllık öğretmenlik hayatıma dönmek istiyorum.Sınıf öğretmenliği,Sosyal bilgiler öğretmenliği ,okul müdürlüğü yaptım aynı zamanda milli eğitim Bakanlığī program inceleme panelist,im.Ayrıca KONYA  Derebucak TÜRK Eğitim Sen ilçe başkanlığı yaptığım için,bu hayin yapının hakimleri tarafından SİYASİ olarak benden intikam aldılar.İmza kampanyasına sende katıl mağduriyete son bulsun.ADALET yerini bulsun.Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..

Bugün Savas imzanı bekliyor!

Savas EVCİL bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Basbakan.Cumhurbaskani.Adalet Bakani: FETÖ/PDY HAKİMLERİN MAĞDURUYUM.». Savas ve imza atan diğer 32 kişiye katıl.