Avrupa'nın, ''sözde ermeni soykırımı'' yasasına itiraz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Barolar ve tarafına Bülent Gürçam bu kampanyayı başlattı

Avrupa İnsan haklarının ihlalı sayıla bilecek bir kararlar alarak, İnsaların Düşünce ve yaşam şartlarına, baskı olarak nitelendirile bilinecek, etkiler ve sınırlar getirmiştir, Yıllarca o ülkede emek ve hayat süren, insanların, hak ve hukuklarını, hiç bir gerçek payı olmayan ve hiç bir Tarihsel araştırmayla sabitlenmemiş, bir olayı, suç unsuru gibi göstererek, İnsan hukukları ayaklar altına alınmıştır.

Bu kararın bozulması ve bunun için bir mücadelenin Başlatılması gerekir, bunun için Avrupanın Başkenti olarak Bilinen Brüksel de, LOBİ faliyetleri yürütülmeli ve buna Türkiye, Azerbaycan Baroların dan, gönüllü Avukatlar, sivil toplum örgütleri, iş admalarımız ve her iki ülkenin diplomatik kurumlarıyla, başka Devlet kurumları, birleşerek, bu kanunsuzluk karşısın da birlikte hareket etmeli ve bu kararları alan mahalli mahkemeler başta olmakla, tüm kararların iptali istenmeli ve bu araştırmaların Tarih bilimcilerinin işi olduğu, anlatılmalı. Bu kararlar yüzünden, Avrupada yaşayan yüzlerce Türk vatandaşı (Biri de ben olmakla) Mağduriyet yaşamıştır ve yaşamaktadır, bunların giderilmesi ve bunlara destek olunması.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.