Barinak şartlari iyilestirilsin. yaşam alanları genisletilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Barinaktaki hayvanlar  dar kafeslerde hasta ve pislik icinde yasam savasi veriyor.kediler küçük kafeslerde karanlik ve havasiz odalarda yaşamaya calisiyor.ölü hayvanlarin cesetlerini sinekler kaplamis. Bütün canlar ağliyor ve kurtarılmak icin yalvariyor.hepsinin psikolojisi bozulmuş.duvarlara tirmaniyorlar disleriyle demirleri kemiriyorlar.insan olarak buna dayanmam mümkün değil acil müdahale gerek.hic bir canli bunu haketmiyor. Acil bu canlarin  yasam alanlarinin yasanacak hale getirilmesi gerek. Bu kampanya sonunda  hayvanlarin özgürlüğüne  ve rahat bir yasama kavusacagina inanıyorum.barinaklara gönüllu hayvanseverler saat kac olursa olsun girebilmeli.barinakta yasyan canlara insanlar ruhsal anlamda temas içinde olabilmeli.lütfen dunya hepimizin.hadi hep beraber  elele barinaklari guzelestirelim.

Bugün Meliha yaşar imzanı bekliyor!

Meliha yaşar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Barinak şartlari iyilestirilsin. yaşam alanları genisletilsin». Meliha yaşar ve imza atan diğer 152 kişiye katıl.