Mohon Kerajaan Negeri Johor selaraskan Cuti hari Jumaat & Sabtu kepada semua sektor.

0 have signed. Let’s get to 100!

Sebagai Bangsa Johor & penduduk di Tanah Bertuah Negeri Johor Darul Takzim ini, sudah pasti ramai dari kita yg berasa kesukaran apabila cuti hari Jumaat & Sabtu yg tidak diselaraskan ke semua sektor pekerjaan. Setakat ini hanya sektor Kerajaan sahaja yg menikmati kemudahan cuti hari Jumaat Sabtu ini sedangkan sektor swasta kekal bercuti pada hari Sabtu Ahad. Keadaan akan menjadi lebih sukar apabila ibubapa bekerja hari Jumaat & anak bercuti, begitulah sebaliknya. Oleh itu petisyen ini bertujuan untuk kita mendapatkan penyelarasan cuti hari Jumaat & Sabtu ke semua sektor pekerjaan sebagai kemudahan kepada semua Bangsa Johor.

Maka dengan ini, ayuhlah kita tandatangan petition ini untuk memohon Ke Bawah DYMM Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar agar Baginda Sultan dapat menitahkan Kerajaan Negeri Johor untuk menyelaraskan cuti Jumaat & Sabtu kepada semua sektor pekerjaan di negeri Johor Darul Takzim.

Kita berharap suara kita akan didengarkan melalui 100 Ribu petisyen yg terkumpul ini. Ayuh! Kita mulakan sokongan!

Today: Jamil is counting on you

Jamil Naim needs your help with “Bangsa Johor: Mohon Kerajaan Negeri Johor selaraskan Cuti haru Jumaat & Sabtu kepada semua sektor.”. Join Jamil and 15 supporters today.