Kampanya Kapatıldı

Bangkok Türkiye Büyükelçisi Hakkında Gereken İşlem Yapılsın

Bu kampanya 2.871 destekçi ulaştı

Güney Kore'de Türk insanı ve kültürünü; Türkiye'de de Kore insanı ve kültürünü tanıtma amacıyla kişisel çalışmalarda bulunan " Ali Ertuğrul Öztarsu " isimli Türk vatandaşı arkadaşımız, seyahat için gittiği Tayland/ Bangkok' ta havaalanı personeli tarafından çok kötü muameleye maruz kalmış, sadece Türk olduğu için aşağılanmış, terörist damgası yemiş ve ülkeden çıkışına izin verilmemiştir.

Parasız pulsuz saatlerce havaalanında tutulan arkadaşımızla Bangkok Türk Konsolosluğu hiç bir şekilde ilgilenmemiş, " Yapılacak bir şey yok " denilerek yardım talebi geri çevrilmiştir. Arkadaşımızın sadece Türk kimliğinden dolayı maruz bırakıldığı bu muameleyi kınıyor ve görevini layıkıyla yerine getirmeyen Bangkok Türk Büyükelçisi hakkında gerekli işlemin yapılmasını talep ediyoruz.

Bugün CENGİZ imzanı bekliyor!

CENGİZ ERGÜN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bangkok Türkiye Büyükelçisi Hakkında Gereken İşlem Yapılsın». CENGİZ ve imza atan diğer 2.870 kişiye katıl.