Doğrulanmış başarı

Bandırma'da Sokak Hayvanları İçin Kurulan "Ölüm Kampı'na" Son Verilsin!

Bu kampanya 3.010 destekçi ile değişim yarattı!

Bandırma Belediyesi'ne ait hayvan barınağı yıllardır sokak hayvanlarına acı çektiriyor!
2007 yılında bir gecede 280 hayvanın katledildiği barınakta, 2011 yılında Barınak Veterineri Cem Karabıyık -tespit edilebilen- 12 köpeği ölürdü. Durum, sözkonusu veterinerin 6 ay 15 gün hapis cezasıyla çarptırılmasıyla kanıtlandı.
- Barınak içerisindeki 500'den fazla köpek, tedavi görmeden ölümü bekliyorlar. Durumları meçhul. Fotoğraf çekmek ve çok kısıtlı "ziyaret saatleri" dışında içeri girmek yasak. "Veteriner" bütün uyarılara rağmen köpekleri ölüme terk etmiş. Barınak kapısı önündeki 40 civarında köpeğe su ve yiyecek vermek yasaklanmış. Aç, susuz, ölümü bekliyorlar.

FOTOĞRAFLAR: http://postimg.org/gallery/1f4oindig/

Bandırma Sokak Hayvanlarını Koruma İnisiyatifi olarak taleplerimiz;

-Suçları defalarca kanıtlamış olan Veteriner Hekim Cem Karabıyık görevinden alınsın.

-Barınağın içindeki ve çevresindeki tüm hayvanlar derhal tedavi edilsin, yaşamsal koşullar sağlansın.

-Barınağın içinde hayvanların durumuna uygun bölmeler oluşturulsun.

-Barınağın ziyaret ve fotoğraf yasakları kaldırılsın, durum şeffaflığa kavuşsun.

-Şehir içindeki sokak hayvanlarının kısırlaştırma ve tedavileri yapılsın.

-Gönüllülerin çabasıyla oluşturulan sahil şeridindeki "Kedi Evi" Belediye tarafından düzenli aralıklarla temizlensin ve içindeki hasta kedilerin tedavileri yapılsın.

Bugün Özgür imzanı bekliyor!

Özgür Şenışık bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bandırma Belediyesi: Bandırma'da Sokak Hayvanları İçin Kurulan "Ölüm Kampı'na" Son Verilsin!». Özgür ve imza atan diğer 3.009 kişiye katıl.