Balikesir Korfez Bolgesi deniz kirliligine acil cozum bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Burhaniye Gündem in 21 Haziran da paylaştigi haber Körfezin ciddi tehdit altında oldugunu gosteriyor,bir an once yetkililerin bu konuya cozum bulmasini bekliyoruz.

Burhaniye’nin önemli yazlık tatil sitelerinden olan Orjan, Denetko, İmko ve daha bir çok sitenin birlikte kullandığı deniz, Havran çayından gelen lağım suları ile girilemez hale geldi. Havran çayından özellikle hafta sonları çok ağır kokulu, simsiyah bir suyun denize aktığını söyleyen vatandaşlar, “ Burhaniye’nin denizi Havran çayı sayesinde girilemez hale gelmekte. Özellikle Cumartesi ve Pazar günleri başta olmak üzere tatil günlerinde Havran çayının simsiyah akması sonucu tatilcilerin yakında koleraya yakalanabilir. Bizler bu suyu gördükten sonra denize girmeyi bıraktık. Artık buralarda denize girip hasta olmak istemiyoruz. Ancak Mavi bayrakları ile övünen Burhaniye Belediyesinin, Büyükşehir ve Havran belediyelerinin bu işe lütfen bir an evvel çözüm bulsun. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

Bugün IRMAK imzanı bekliyor!

IRMAK NESLIOGLU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Balikesir buyuksehir belediyesi: Balikesir Korfez Bolgesi deniz kirliligine son verin». IRMAK ve imza atan diğer 396 kişiye katıl.