BAKIRKÖY BELEDİYESİ BARINAK CANLARINA KORUYUCU ÖNLEMLER AL VEYA İSTİFA ET.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Barınaklar, gönüllüler ile bir bütündür ve ancak o zaman gerçek amacına hizmet eder.
 Bize sokağa çıkmaya ve bu haklı eylemden başka bir çare bırakılmamıştır. Bakırköy ilçesinde yoğun yaşayan hayvansever seçmen neredeyse yok sayılmaktadır. Sosyal demokrat olduğunu iddia eden belediye başkanı büyük bir siyasi hata yapmaktadır.
Ben 'Cumhuriyet Halk Partiliyim bana nasılsa oy verirler anlayışı' alenen ve keyfen sergilenmektedir. Hayvanseverlere açıkça “param olsa da hayvanlara vermem” diyen belediye başkanın bu beyanı büyük bir talihsizliktir.
Bakırköy Belediye Başkanı, Sayın Bülent Kerimoğlu’na soruyoruz;

*Barınağa ve hayvanlarımıza ayrılan bütçe nedir? İlçemiz sokak hayvanlarını biz doyurup, tedavilerini biz yaptırıp kısırlaştırdığımıza göre onlara ayrılan para nereye gitmektedir? Yoksa böyle bir ödenek bile yok mudur?
*Sayın Kerimoğlu acaba barınağa en son ne zaman gitmiştir? Detaylı bir inceleme yapmış mıdır?
*Kedilerin ve köpeklerin tutulduğu yerleri görmüş müdür? Bir hekim olarak hijyen koşullarını, günde kaç hayvan bulunduğunu, kaç ölüm olduğunu, ölümlerin ne sebeple olduğunu, kayıt tutulup tutulmadığını, gönüllülere eşit ve düzgün davranılıp davranılmadığını hiç sorgulamış mıdır?

Kendisi de bir Hekim olan Belediye Başkanımız konserlere, gezilere, etkinliklere bütçe ayırırken barınak için röntgen tetkik cihazı almaya ve sağlık personeli istihdam etmeye gelince neden, 'param yok' demektedir?

Son yıllarda belediye birimlerinin işleyişi ve yetkililerin ehil durumlarına ilişkin ciddi sorunlar yaşandığına tanıklık ediyoruz. Katılımcılıktan ve sosyal demokrat yerel yönetim anlayışından uzak belediyecilik anlayışının vardığı son noktada denetim mekanizması da çökmüştür. Barınağa ilişkin eleştiri, öneri sunulması ya da bilgi edinme hakkının kullanılması adına yazılan dilekçeler ya dikkate alınmadan sümen altı edilmekte ya da hakkında şikayet edilen kişiye yönlendirilmektedir.

Bakırköy Belediyesi’ni göreve ve sorumluluğa çağırıyoruz

Bugün Fuat imzanı bekliyor!

Fuat Ertunc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAKIRKÖY BELEDİYESİ BARINAK CANLARINA KORUYUCU ÖNLEMLER AL VEYA İSTİFA ET.». Fuat ve imza atan diğer 294 kişiye katıl.