0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

BİR CANA BİLE BİLE KIYDILAR.

BAKIRKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN KISIRLAŞTIRILIP AŞILARI VURULMAK ÜZERE ALINAN ATAKÖY 5. KISIM'IN YAVRU KÖPEĞİ ZİLLİ'NİN FAZLA NARKOZA DAYANAMAYIP ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEDİLER. BİR HAYVANIN BÜNYESİNE, YAŞINA VE BELİRLİ ÖZELLİKLERİNE GÖRE NARKOZU BİLE AYARLAYAMAYAN BU EKİP İÇİN SORUŞTURMA BAŞLATILMASINA VE SUÇLULARIN YARGILANMASINA YARDIMCI OL.

BELEDİYE VETERİNER İŞLERİ AYARSIZ TUTARSIZ İŞ YAPAN İNSANLARLA DOLU. ORADAKİLER SANKİ VETERİNER DEĞİL BİR KASAP GİBİ ONLARA GELEN HAYVANLARA DİKKAT GÖSTERMEDEN MÜDAHALE EDİYORLAR. DAHA ÖNCE DE BAŞKA BELEDİYENİN ORMANDA BULUP SAHİPLENDİĞİMİZ BİR KÖPEĞİN KISIRLAŞTIRMA AMELİYATI İZLERİNİN DAHA İYİLEŞMEMİŞ OLDUĞUNU VE BİR CANLIYI DİKER GİBİ DEĞİL DE KUMAŞ DİKER GİBİ DİKİŞ İZLERİNİN SON DERECE SAĞLIKSIZ OLDUĞUNU GÖRMÜŞTÜK.

SOKAK HAYVANLARININ YALNIZ OLMADIĞINI SAVUNUYORSAN SEN DE SES VER!

Bugün şahan CAN imzanı bekliyor!

şahan CAN esmeray bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI DR BÜLENT KERİMOĞLU: ZİLLİ'Yİ fazla NARKOZDAN ÖLDÜREN Bakırköy Belediyesi (V.İ.)'ne Soruşturma AÇILSIN.». şahan CAN ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.