Kampanya Kapatıldı

İdari tatil değil, resmi tatil olsun

Bu kampanya 55 destekçi ulaştı

Biz hepimiz aynı toprak üzerinde yaşıyor ve hepimiz aynı ülke için çalışıyoruz. Lakin, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi uzun günlere sahip tatillerde, çalışma günlerinin de bayram ile birleştirilmesi ile bir çok kez idari izinli sayılarak tatil süreleri uzatılmıştır. Bu vesile ile kamuda çalışan kesim tam tatil yaparken, özel sektörde çalışan bizlerin kaderi ise iş verenimizin eline bırakılmıştır. Bu bayramlar hepimizin, bu tatiller hepimizin. Eğer bir fayda sağlanacaksa bu belirli bir kesime değil, bu toprak üzerinde yaşayan ve çalışan herkese yapılmalıdır. Kaldıki, resmi tatil gün sayısının uzatılması, Turizm sektörünün de canlanmasına katkıda bulunacaktır. Bu yüzden, biz bundan sonraki tatil kararlarının idari tatil değil, resmi tatil olarak ilan edilmesini istiyoruz. Gelin siz de imzalayın, bundan sonra tatiller hepimizin olsun.

Bugün Ergin imzanı bekliyor!

Ergin Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bakanlar Kurulu: İdari tatil değil, resmi tatil olsun». Ergin ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.