Alp ailesinin acılı sesine kulak verelim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Babam kalp, tansiyon, KOAH, böbrek yetmezliği hastası. Son olarak 2019 temmuz ayında üzüntülere dayanamayıp 26/16 yüksek tansiyon ile beyin kanaması geçirdi. Yıllardır ödeyemediğimiz elektrik ve su borçları(30 bine ulaştı)var. Lütfen yardım eli uzatalım.

%100 ağır engelli yönetim kurulu raporu mevcuttur. 2019 Haziran ayında annem beyin kanaması geçirdi babam refakatçi iken o da üzüntülere dayanamayıp beyin kanaması geçirdi. 7 kişilik bir aileyiz. Bir abim Hakkari'de vatani görevini yapmakta olan bir asker. Bir abim Kocaeli'nde üniversite okuyor. İki kız kardeşim de ortaöğretimde okuyor. Ben de bu yıl Edebiyat Öğretmenliği'ni bitirdim.

Evde çalışan olmadığı için çok borçlandık. Elektrik borcumuz geldikçe ödeyemedik. Elektriği kestiler ama babam KOAH hastası olduğu için buhar alması gerekiyordu. Biz de babam hayatta kalsın diye elektrigi açmak zorunda kaldık. Bu yüzden de borç katlanarak artmaya devam etti.

Çok zor durumdayız. En çok belimizi büken de elektrik ve su borçlarıdır. Çünkü ödeyemediğimiz takdirde iki odalı evimizi satmak zorunda kalabiliriz. Babam şu an yoğun bakımında ve yaşam cihazına bağlı. Doktorlar durumunun kritik olduğunu ve her şeye hazır olmamızı söyledi. Babamın son sözleri "Borçlu ölmek istemiyorum." oldu. Lütfen kimin gönlünden ne koparsa yardım etsin ve bu borçlar kapansın. Yardımcı olan herkese minnettarım.

Saygılarımla,

Servet Hakan ALP  İletişim: 0538 745 6560