Bahçeşehir Üniversitesi Eng1003-1004 dersinde makalelerin verilmesi gerekliliği.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Bahçeşehir Üniversitesi tarafına zeytinli pogaca bu kampanyayı başlattı

Bahçeşehir Üniversitesinde verilmekte olan Eng1003 ve Eng1004 kodlu dersler yeterince zorken ve akademik ingilizceyi dahi öğrenmekte zorlanan bu kadar öğrenci varken dersi daha da zorlaştırmaya giden okulumuzda bu değişikliğin yapılmamasını istiyoruz. Sınavlardan önce verilen 30-40 sayfalık makalelere sınava girmeden çalışıyoruz ve öyle giriyoruz. Makalenin sınavda verilmesi demek bir çok öğrencinin bilmediği kelimelerle karşılaşması demek. En iyi İngilizce bilenin bile bir anda karşılaştığında yapamayacağı bu sınav yapılmamalıdır. Bu ders yüzünden mezun olamayan ve okula sürekli para ödemek zorunda kalan 100 belki 1000'lerce öğrenci var okulumuzda. Sınavdan önce makale verilmeli öğrenciler bu textlere çalışmalı. Aksi taktirde öğrenciler notu olmayan bir sınava girmiş olacaklar.  Okulumuzda sözel derslerden zorlanarak geçen (Disleksi ve dikkat dağınıklığına sahip) çok sayıda öğrenci var. Bizler bu makaleye önceden çalışsak bile çok zorlanırken sınavda bu makaleyle karşılaştığımızda yapma ihtimalimiz çok düşük ve artık mezun olmak istiyoruz. Online ödevler %40 etkilerken artık %20 etkilemesi de cabası.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.