0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Değerli Başkan’ım;

Memleketimizden yapılan göçlerin en büyük sebebi YOL’dur. Ulaşımın sıkıntılı olması bizleri fazlasıyla sıkıntıya düşürmektedir. Ecdadımızın  doğduğu yerleri ziyaret edebilmemiz için ve burada bulunan akraba ,eş,dostumuzu kucaklayabilmemiz için köyümüzün yollarını, belediyeniz tarafından düzeltilmesini istemekteyim.

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem):‘Sıla-i Rahim Arşa asılmış der ki: Beni gözeteni Allah gözetsin, beni terk edeni Allah terk etsin’ buyurdu.”

Sizler devlet büyükleri olarak  yolumuzu açın ki bizlerde ümmetin yolundan gidebilelim. Bu arada ben ,bu köyde 60’lı yıllarda muhtarlık yapmış bir Dedenin torunuyum. Döneminde imece usulü ile yol yaptırmış ve köyün imar faaliyetine fazlaca önem verdiğini çoğu köylü halkı belirtmektedir.

Sayın Başkan’ım; Bafra’lı bir öğretmen olarak ,ileri teknolojinin yaşandığı günümüzde ,yol düzenleme çalışmalarının imkansız olmadığını düşünmekteyim. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim. Melike AVCI SAMSUN/BAFRA/KANLIGÜNEY/SAKIZCI MEVKİİ

Bugün Melike imzanı bekliyor!

Melike Avcı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «bafrabelediyesi@bafra.bel.tr: Samsun/Bafra/Kanlıgüney mahallesine yol yapılsın,köyün gençleri Sıla-i Rahim yapabilsin!». Melike ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.