ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA NAYLON POŞETLERİN ÜRETİMİ VE KULLANIMI YASAKLANSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
BAŞTA TIP DOKTORLARI HERKES tarafına Hasan Aydos bu kampanyayı başlattı

Yaşadığımız Dünyada canlıların en önemli sorunu; sağlıklı beslenme ve buna bağlı olarak artan hastalıklar. Özellikle içme suyu ve diğer yiyecek-içecek ambalajlarında kullanılan “NAYLON POŞETLER” kanser vb hastalıkların artmasında çok önemli paya sahiptir. Günümüzde çevre kirliliğinin pek çok nedeni var. En önemli nedenlerden biriside “NAYLON POŞET” atıkları.
Ayrıca yaşlı Dünyamızın en önemli sorunlarında n birisi de, belki de en önemlisi iklim değişikliği. Hava sıcaklığının artmasına neden olan atmosferdeki deliklerin önemli nedenlerinden biriside “NAYLON MALZEMEYLE YAPILAN SERALAR” ve tabii ki bu seralarda üreyen sera gazları ve sıcak havanın etkileri. Yine seralarda yetişen her çeşit meyve-sebzenin insan sağlığına faydadan çok zarar verdiğini düşünüyorum. Naylon vb ambalajlar sadece insanları değil aynı zamanda diğer canlılarında oldukça olumsuz etkileyerek “EKOLOJİK DENGEYİ” bozmaktadır.
Bu sorunların çözümü “NAYLON MALZEMEDEN ÜRETİLEN” ambalaj ve diğer ürünler yerine cam, metal ve benzeri malzemeden üretilen “ALTERNATİF ÜRÜNLER” üretmektir.

SAĞLIKLI YAŞAM VE SAĞLIKLI GELECEK İÇİN DESTEKLEYİNİZ.
Saygılarımla,

Hasan Aydos.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.