Başkentimizde 6'sı milli 12 tramplen ve kule atlama branşı sporcusu mağdur

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

21 Şubat 2018 tarihinden itibaren Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’ndan yararlanamayan çocuklar, Etlik’teki Cengiz Aytmatov Parkı’nda antrenman yapmaktadır. Tek hedefleri Türkiye yi en iyi şekilde temsil etmek olan millilerin Keçiören Belediyesi Bağlum Spor Kulübü, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki antrenörlerden İranlı Kamyer Kazami’nin görevine son verdi. Antrenörün görevine son verilmesinin ardından yaşları 7-15 arasında değişen 6’sı milli 12 tramplen ve kule atlama branşı sporcusunun velileri, İranlı Kamyer Kazami’nin geri geritilmesini istedi. Bu talep yerine getirilmezken, Şubat ayında velilere, ‘Keçiören Belediyesi Bağlumspor Kulübü ile ilişiklerinin kesildiği’ yönünde mesaj gönderildi. Ankara’da, tramplen ve kulesi bulunan halka açık tek tesis olan Etlik Olimpik Yüzme Havuzu’ndan yararlanamayan sporcular, İranlı antrenörleri Kamyer Kazami ile birlikte Etlik’teki Cengiz Aytmatov Parkı’nda antrenman yapmak zorunda kaldı. Olimpiyat Oyunları’nı hedefleyen sporcular, düzenlenecek yarışlara katılabilmek için Başkent Su Sporları Kulübü’ne geçti.

TEK TESİS BURASI

Ankara’da tramplen ve kulesi olan tek tesis burasıdır. Sorcularımızın Etlik Olimpik Yüzme Havuzu dışında çalışabileceği başka bir tesis yoktur.

Şu ana kadar havuzu kullanamayan sporcularımızın başarıları ve ülkemize kazandırdığı madalyalar;

Beyza Emeksiz (15 yaşında) - Türkiye Şampiyonu

Kayra Aşçı (13 yaşında) - Balkan Gençler Şampiyonluğu, 1 Altın 2 Gümüş Madalya, Madrid İspanya 1 Altın 2 Gümüş Madalya, Lüksemburg 1Gümüş 2 Bronz Madalya

Eylül Dibektaş (11 yaşında) - İsveç Gamma Cup 2 Bronz Madalya, Lüksemburg 1 Altın Madalya, Belgrade 1 Gümüş 1 Bronz madalya

Azra Şule Çakar (11 yaşında) - Lüksemburg 2 Gümüş Madalya, İsveç Gamma Cup 4.sü, Hırvatistan Zadar Gümüş Madalya

Erdem Çakar (13 yaşında) - Madrid İspanya 1 Altın 2 Bronz Madalya,  Balkan 2 Bronz Madalya

Emir Çağan İler (9 yaşında) - Hırvatistan 4.sü

Lütfen sesimizin duyulmasına yardımcı olun, sporcularımız bu mağduriyetten kurtulsun, gerektiği şekilde antrenman yapabilsin.

Bugün Elif imzanı bekliyor!

Elif Çakar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başkentimizde 6'sı milli 12 tramplen ve kule atlama branşı sporcusu mağdur». Elif ve imza atan diğer 668 kişiye katıl.