Başkent Üniversitesi 2019-2020 zammından mağdur olmak istemiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Günümüzdeki ekonominin okul zammımızı böylesine etkilemesi hepimizin eğitim-öğretim hayatını zorlaştırıyor . Bir üniversitenin en öncelikli hedefi ülkenin bekâsı için nitelikli yeni nesiller yetiştirmektir. Ama ne yazık ki Başkent ünviersitesi’nin öncelikleri nitelikli bir geçim , nitelikli bir hastane olarak gözüküyor . Bunu kabul etmiyoruz .

2019-2020 zammından 2018 girişli öğrencileri tabî tutmak etik değil . Mantık çerçevesinde baktığımızda  zam başlığında yazan süre , giriş yaptığımız süreleri barındırmıyor bile . Ayrıca üniversitemiz ücretli olduğu için eğer bir müşteri olarak görünüyorsak verdiğimiz ücret karşılığında aldığımız hizmetin uygunluğu tartışılacak konular arasında .

2018 girişli öğrenciler kayıt aşamasında gelecek zamlardan sorumlu tutulacakları hakkında bilgi edindirilmediler bile .

Okulumuzda etik olmayan kural ve yürürlüklere verdiğimiz tepkilerde hep kötü geri dönüşler alan ve mantıksal çerçeveler içinde üretilen fikirleri red edilen biz robot olmayı reddediyoruz. Topluma kazandırılacak yeni nesillerin robotlaştırıp bastırılarak önünün alabileceğini düşünmek ülkemizin eğitim- öğretim hayatına yapılan en büyük haksızlıktır .

“Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız.”  ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.