JANDARMA ASEM ÖĞRENCİ ADAYLARI MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİNİ TALEP EDİYOR...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

2018 JANDARMA ASTSUBAY ASEM YEDEK ÖĞRENCİ ADAYLARI EK ALIM BEKLİYOR...

SAYIN BAŞKOMUTANIM;

DEVLETİMİZİN EN YÜCE MAKAMI OLAN SİZ DEĞERLİ BAŞKANIMIZDAN VE SİZİN NEZDİNDE SORUNLARIMIZIN ÇÖZÜM MERCİİ OLAN;
JANDARMA GENEL KOMUTANIMIZ ARİF ÇETİN,
İÇİŞLERİ BAKANIMIZ SAYIN SÜLEYMAN SOYLU BAŞTA OLMAK ÜZERE İLGİLİ DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN,

2018 YILINDA JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI BÜNYESİNE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ 3 BİN 400 PERSONEL ALIMI İÇİN MÜRACAAT ETMİŞTİK
ASEM ÖĞRENCİ ADAYI ÖNLİSANS BRANŞINDA YEDEK 2000 BİN (DAHİL) RAPORLARI HAZIR OLMASI İSTENDİ VE EĞİTİME DAHİL OLDULAR.
21 EYLÜL 2018 DE BİZLERE TELEFONLA SMS ÜZERİNDEN BİLGİ MESAJI GELDİ
MESAJIN İÇERİĞİ AYNEN ŞÖYLEDİR ;

ASEM OGRENCI ADAYI JANDARMA (E) ONLISANS BRANSINDA YEDEK-2001'DEN YEDEK-3108'E KADAR OLAN ADAYLARIN SAGLIK RAPORU ISLEMLERI DUYURUSU YAYIMLANMISTIR. DUYURU ICIN https://vatandas.jandarma.gov.tr./PTM/Giris ADRESINDEN BAKINIZ.

YAYINLANAN DUYURUDA YEDEK 2001'DEN YEDEK 3108 'E KADAR OLAN ADAYLARIN SAĞLIK RAPORU İŞLEMLERİNİ TAMAMLAMASIYDI ASEM ÖĞRENCİ ADAYLARI OLARAK BİZLER DEVLETİMİZİN BİZE VERDİĞİ EMRİ YERİNE GETİRDİK RAPORLARIMIZI ALDIK VALİZİMİZİ HAZIRLADIK ÇAĞRILMAYI BEKLİYORUZ. BİZE HİÇ BİR ŞEKİLDE AÇIKLAMA YAPILMADI PERSONEL TEMİN BİZLERE ALIMIN BİTTİĞİNİ SÖYLEDİ. (MADEM ALIM BİTTİ NEDEN RAPOR ALDIRDILAR UMUT VERİLDİ VE MAGDUR EDİLDİK)
ASEM ÖĞRENCİ ADAYLARI MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİNİ BEKLİYOR EK KONTENJAN AÇILMASINI İSTİYORUZ UMUTLARIMIZ KIRILMASIN GEREĞİNİ ARZ EDERİM...

@RT_Erdogan @suleymansoylu @jandarma @tcbestepe @TC_icisleri @TCMeclisBaskani @fuatoktay06 @TBMMresmi @ValiCatakli @muhteremince @mehmetersoy57

ASEM YEDEK ÖĞRENCİ ADAYLARI