ÖZEL KURUMLARDA ÇALIŞANLAR DA ÖĞRETMENDİR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

• M.E.B. KADROLU ÖĞRETMENLERİMİZ ULAŞIMDA İNDİRİMLİ KARTLARDAN YARARLANMAKTADIR. DAHA ÖNCELERİ M.E.B. ÖZEL KURUMLARINDA ÇALIŞAN ÖĞRETMENLER DE BU HAKTAN YARARLANMAKTA İKEN BİR SÜREDİR BU HAKKIMIZ ELİMİZDEN ALINMIŞ BULUNMAKTADIR. BUNA ÖZEL ANAOKULLAR ÖZEL İLKOKULLAR VE ORTAOKULLAR İLE REHABİLİTASYON MERKEZLERİ DAHİLDİR. BİZLER ULAŞTIRMA KARTLARINI İNDİRİMLİ ALMAK İSTEDİĞİMİZDE BU HAKTAN YARARLANMA HAKKIMIZIN OLMADIĞI VE İLLERİN KENDİ İÇİNDE BÖYLE BİR KARAR ALDIĞI SÖYLENMEKTEDİR. DAHA ÖNCE BU KONUDA VAR OLAN VE GERİ ALINAN HAKKIMIZI TARAFIMIZA İSTİYORUZ. ÖĞRETMEN OLMAK KPSS İLE ATANMAYA TABİİ DEĞİLDİR. BİZLER DE EĞİTİMCİYİZ VE HER GÜN ALDIĞIMIZ ÜÇ KURUŞ MAAŞLA ÖĞRENCİLERİMİZE ULAŞIYORUZ. İNDİRİMLİ ÖĞRETMEN ULAŞIM KARTLARI HAKKIMIZDIR! HAKKIMIZI GERİ İSTİYORUZ.

Bugün Özel Okullarda Çalışan Eğitimciler imzanı bekliyor!

Özel Okullarda Çalışan Eğitimciler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAŞBAKANLIK: ÖZEL KURUMLARDA ÇALIŞANLAR DA ÖĞRETMENDİR!». Özel Okullarda Çalışan Eğitimciler ve imza atan diğer 109 kişiye katıl.